• Wij zijn op zoek naar:

     

    • Vrijwilligers die op vrijdagavond 17, 24 en 31 juli kantinendienst willen draaien van 19.00 t/m 23.00 (sluit) tijdens de Mixed Slowpitch avonden - reacties mogen naar Vincent, Petra of Linda. Ook voor trainingsavonden is het mooi als er bardienst is, ook hier ben je 1 dag of 1 dag in de 2 weken beschikbaar laat het weten.
    • Trainer op maandagavond van 19.00 t/m 20.30 uur voor de enthousiaste en leergierige dames van Dames 3. Dit gaat om de periode van 27 juli t/m einde seizoen. Dit kan ook op toerbeurt. De afgelopen weken hebben een aantal dames van SB Dames 2 dit opgepakt maar dit valt met het weer wedstrijden gaan spelen voor hun niet meer te combineren. Interesse of meer informatie  spreek dan even Bjorn, Lyndsey, Menno of Irma aan of stuur een e-mail naar tc.thamen@gmail.com
    • Heb je door omstandigheden wat tijd over? Laat het ons weten want mogelijk kunnen wij je hulp goed gebruiken. Neem dan even met onze Bestuursleden contact op: Linda, Jolanda, Marianne, Vincent, Petra, Jean-Paul en/of Richard.